Мнения на пациентите

1Много благодарности на целия колектив на болницата!

11.09.2014 г.

Станю Георгиев Стайнов

с.Вонеща вода обл.В.Търново

 

2. Благодаря Ви д-р Ковашки!

Благодаря на целия Ви медицински екип за грижите които полагате за всички ваши пациенти!

Д-р Ковашки, дано трудът Ви бъде оценен и възнаграден!

21.09.2014 г.

Веселина Денчева Чорбаджиева

гр.Летница

 

3.Благодаря на всички доктори, благодаря на всички медицински сестри за Вашето обслужване. Бъдете все така весели, засмени и загрижени за нас. Благодаря на всички санитари за обслужването, техните усмивки които са винаги на лицата и ни посрещат още от входната врата.

Благодаря на целия Ви персонал, бъдете все така вежливи и усмихнати!

23.09.2014 г.

Пенка Христова Лечева

гр.Летница

 

4.Благодаря на целия колектив д-р Илиев, д-р Бенева, д-р Субашки, всички медицински сестри и санитари. Все така да учтиво да работят и помагат на болните с благите си думи,от все сърце им благодаря още веднъж!

11.09.2014 г.

С почит!

Цвятко Емануилов Цанев

с. Тръстеник

обл. Русе

 

5. Светът е малък!

Неведоми за пътищата господни и човек не знае къде ще го отведат!

Преди 20 дни се завърнах от далечна и слънчева Калифорния-най-красивия и най-богатия щат на САЩ, а и на света! Всеки ден се питам за какви богоугодни дела Господ ми отреди да живея всяка година по шест месеца в Калифорния и по шест месеца в България- и така от 2001 година насам. Много пъти съм прелетявала разстоянието да Сан Франциско -16 000 км и все благополучно съм се приземявала.

По време на последният полет от Сан Франциско до Чикаго , на височина 11 000 м почувствах недостиг на въздух. Наложи се стюардесите да ми предложат кислородна маска. Щом пристигнах на родна земя, отидох при личната ми лекарка –д-р Алексиева от гр.Велики Преслав. Тя ми даде направление за пулмолог в гр.Шумен. След прегледа и рентгеновата снимка д-р Исаева ме изпрати в Троян в белодробната болница. С диагноза –ХОББ.

Тук ме посрещнаха мили, отзивчиви, състрадателни хора и направиха всичко възможно за подобряване на моето здравословно състояние.

Покланям се до земи на д-р Ковашки за неговата човешка доброта, загриженост за пациентите и професионализъм, с какъвто е успял да подбере перфектен екип от лекари и сестри, да ме извинят, имената на които не успях да запомня. А прекрасната лекарка Аврамова правеше за мен и невъзможното, за да ме снабди с необходимия ми инсулин , който междувременно ми свърши.

Да бъдат благословени всички те!

09.09.2014 г.

Елена Игнатова Захариева

гр.Велики Преслав

Skip to content