Кислороден бар

Можем да издържим без храна до около месец, без вода до няколко дни, но без кислород можем да преживеем само няколко минутки 90 % от нашата енергия се получава от кислорода.

Ниските нива на кислород водят до умора и главоболие, обща слабост и отпуснатост, стрес и депресия, смущения в сексуалните функции и нарушен сън, липса на концентрация и слаба имунна система. Това са само част от негативните последици.

Кислородът е най-важният елемент, необходим за нормалните функции на организма.

 Той е необходим на клетките свързани с храносмилането, но и на тези- с мисленето.

Атмосферния въздух е замърсен. Вече не сме заобиколени от атмосферата, за която сме били създадени. Вдишваният в обикновени условия въздух съдържа 78 % азот, 1 % въглероден диоксид и благороден газ и 21 % кислород, от които се преработва напълно само една четвърт за един дъх.

В градовете, съдържанието на кислород е намаляло до 17-18%. Едно по-богато съдържание на кислород във въздуха повишава концентрацията и подобрява кръвообращението.

Окситерапията се превръща в едно от най-модерните направления в медицината

kisloroden bar Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести-Троян ЕООДОкситерапията се превръща в едно от най-модерните направления в медицината

Нуждата на човешкия организъм от кислород е постулат – всички клетки на нашия организъм непрекъснато се нуждаят от него.

Екологичните проблеми, неправилното хранене и пушенето са основните пречки на тялото да получава количеството кислород, необходимо му за неговата пълноценна дейност.

Окситерапията става едно от най-модните направления на медицината и козметологията и любимо удоволствие на хората, водещи здравословен начин на живот. 

 

Какво представлява кислородния бар

Кислородният бар предлага вдишване на въздух с 95% кислород, смесен с различни аромати. В нормални условия кислородът е безцветен и безвкусен газ без аромат.

Кислородният бар прави дишането по-приятно като смесват кислорода с различни аромати, извлечени от напълно натурални вещества с растителен произход. Така при вдишването може да се усети аромата на евкалипт, лимон, лавандула, мента и т.н., съчетавайки ефектите на кислорода с тези на аромотерапията.

 

За кого е предназначен кислородния бар

На практика всеки може да използва кислородните барове, за да облекчи стреса и да се почувства по-добре, но най-големи привърженици са спортисти, работещи, учещи и др.

Добавеният кислород помага да се справите с много проблеми -наднормено тегло,недостиг на енергия и лошо здраве.

Хората, на които не им достига кислород, лягат да спят изморени и се събуждат такива. Те страдат от главоболие, запек, лошо храносмилане, болки в мускулите, ревматизъм, болки в гърба и стъпалата, кариес и парадонтоза, понижени зрение и слух, загуба на паметта, ангина, бронхит, астма и емфизем.

Технологията е създадена от NASA:

Апаратурата, с която разполагаме е произведена в САЩ.